Η έρευνα είναι απαραίτητη στη γνώση και ανάπτυξη της ψυχολογίας. Η χρήση των εργαλείων είναι επίσης κεντρικό σημείο για τους ψυχολόγους (εφαρμοσμένους και μη), ειδικά για να μπορούν να δοθούν ερμηνείες σε συμπεριφορές, να μελετηθούν μοτίβα, με στόχο την καλύτερη κατανόηση και μετέπειτα πιθανόν την παρέμβαση.

Αν θες να βοηθήσεις την ερευνητική κοινότητα, πιο κάτω θα βρεις διάφορες έρευνες, στις οποίες μπορείς να συμμετέχεις! *Όλες οι έρευνες που αναφέρονται εδώ, έχουν εγκριθεί από την αντίστοιχη Επιτροπή Βιοηθικής της χώρας.

[NEO] Μόνο για ψυχολόγουςΔιεθνείς προσαρμογές της θεραπείας στη λειτουργικότητα της γλώσσας, αξιών και πελατών. Με τη συμμετοχή, έχεις δικαίωμα συμμετοχής σε κλήρωση για Amazon Gift Cards. (IRB-FY2020-446, St’ John’s University Institutional Review Board)

Μόνο για ψυχολόγους – EFPA’s Board of Assessment: Survey on test use

Μόνο για ψυχολόγουςΕξετάζοντας το υποκείμενο μοντέλο Ψυχολογικής Ευελιξίας/ Ψυχολογικής Ακαμψίας, χρησιμοποιώντας καινοτόμες ψυχομετρικές μεθόδους (ΕΕΒΚ ΕΠ 2019 01 78)

[ΝΕΟ] Για όλουςΠαγκόσμια αξιολόγηση των στάσεων, ανησυχιών, ανταποκρίσεων και επιπτώσεων σχετικά με τον COVID-19 σε πολιτικές δημόσιας υγείας (ΕΕΒΚ ΕΠ 2020.01.60). Η συγκεκριμένη έρευνα είναι μηνιαία και μπορείτε να βρίσκεται τα αποτελέσματα της εδώ. Η μελέτη iCARE έχει εγκριθεί από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Έρευνας του CIUSSS-NIM (Center universitaire universitaire de santé et de services sociaux du Nord-de-l’Île-de-Montréal): έγκριση # 2020-2099 / 03-25- 2020

Μόνο για ψυχολόγους“Η διαφορά φύλου και ηλικίας μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου : Οι αντιλήψεις των θεραπευτών για τον αντίκτυπο στη θεραπευτική συμμαχία.” (ΕΕΒΚ ΕΠ 2019.01.189)

Για άτομα άνω των 18 ετώνΚατανόηση της ενασχόλησης με τα τυχερά παιχνίδια στην Κύπρο , Πανεπιστήμιο Κύπρου & Εθνική Αρχή Στοιχημάτων. [Δείτε το βίντεο εδώ]