Περιοδικό ΣΥΝΔΕΣΟΥ

Ο Σύνδεσμος Ψυχολόγων Κύπρου δίνοντας το παρόν του στις νέες τεχνολογικές προκλήσεις, στις γρήγορες εξελίξεις και στην ανάγκη του να υπηρετεί την Ψυχολογία, ένας ακόμα στόχος του γίνεται πραγματικότητα μέσα από τη δημοσίευση Περιοδικού προς τα μέλη του και έπειτα προς το κοινό.
Ο αρχικός σκοπός ήταν η έναρξη ενός ενημερωτικού δελτίου, το οποίο εκδίδεται κάθε τρεις μήνες, φέρνοντας τον κάθε ένα από σας ένα βήμα πιο κοντά στο ΣΨΚ, δημιουργώντας και ενισχύοντας τα κανάλια επικοινωνίας μας, αλλά και να δώσουμε, μέσα από αυτή τη φρέσκια και ανανεωμένη εικόνα, πληροφορίες που αφορούν τον τρόπο με τον οποίο οργανώνεται (Κλάδοι σε διαφορετικές ειδικότητες της Ψυχολογίας) και δραστηριοποιείται ο ΣΨΚ. Ακόμα, στο έντυπο αυτό μπορείτε να βρείτε ακόμα δράσεις που έχουν ολοκληρωθεί αλλά και αυτές που προγραμματίζονται, για αυτό βεβαιωθείτε ότι θα παραμείνετε στην ομάδα των αναγνωστών μας! Ένας ακόμα στόχος του έντυπου αυτού είναι να αποτελέσει μέσω έκφρασης του καθενός από εμάς που θέλει κάτι να μοιραστεί, για αυτό παίρνουμε την ευκαιρία να σας καλέσουμε να συμμετάσχετε ενεργά στην προσπάθεια αυτή επικοινωνώντας με την συντακτική ομάδα για τα δικά σας άρθρα, σχόλια και παρατηρήσεις.
Στο δεύτερο χρόνο, το ενημερωτικό δελτίο άρχισε να παίρνει άλλη μορφή και δημιουργήθηκε το περιοδικό ΣΥΝΔΕΣΟΥ!
Πιο κάτω θα βρείτε τις παλιές εκδόσεις.
Καλή ανάγνωση!

Εκ μέρους της συντακτικής ομάδας.

** 2020: Οι εργασίες της Επιτροπής αναστέλλονται λόγω έλλειψης εθελοντών. Παρακαλούμε όποιο μέλος μας θέλει να συμβάλει, να επικοινωνήσει στο info@cypsa.org.cy**

ΣΥΝΔΕΣΟΥ Τεύχος 4: Οκτώβριος 2019

ΣΥΝΔΕΣΟΥ Τεύχος 3: Μάιος 2019

ΣΥΝΔΕΣΟΥ Τεύχος 2: Δεκέμβριος 2018

ΣΥΝΔΕΣΟΥ Τεύχος 1: Σεπτέμβριος 2018

Η ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ψυχολόγων είναι υπό ενεργή ανάπτυξη κατά τον μήνα Ιανουάριο. Αν εντοπίσετε δυσκολίες στη χρήση ή προβλήματα, ενημερώστε μας στο info@cypsa.org.cy.