Κάλεσμα φοιτητών ή/και αποφοίτων Μεταπτυχιακών Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αφορά: Φοιτητές και απόφοιτοι των Μεταπτυχιακών Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ψυχολόγων Κύπρου ως επαγγελματικό σωματείο, το οποίο εκπροσωπείται στο Συμβούλιο Εγγραφής Ψυχολόγων (ΣΕΨ), καλεί μέλη και μη μέλη του ΣΨΚ φοιτητές ή/και απόφοιτους Μεταπτυχιακών Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας προς ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις που έχει ακολουθήσει όσον αφορά την εγγραφή στο Μητρώο Εγγεγραμμένων Ψυχολόγων. 

Παρακαλούμε όσοι μέλη/ μη μέλη του ΣΨΚ φοιτητές/ απόφοιτοι Μεταπτυχιακών Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας επιθυμούν να παρευρεθούν στη συζήτηση, όπως συμπληρώσουν τον πιο κάτω σύνδεσμο, για να τους αποσταλούν οι πληροφορίες για τη διαδικτυακή συνάντηση*.

Συμπληρώνοντας τα πιο κάτω στοιχεία, δίνετε τη συγκατάθεση σας ότι η ηλεκτρονική σας διεύθυνση θα χρησιμοποιηθεί για επικοινωνία σχετικά με το πιο πάνω θέμα.

* Στη συνάντηση θα δοθεί πρόσβαση μόνο σε όσους έχουν κάνει προεγγραφή.

Εγγραφή: https://forms.gle/LGDMijcC5wYV6xxG7

Τέλος ανακοίνωσης.

10|12|2023: Ο σύνδεσμος για την διαδικτυακή συνάντηση θα σταλεί εντός των τελευταίων 24 ωρών από την ώρα έναρξης της συνάντησης.

Η ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ψυχολόγων είναι υπό ενεργή ανάπτυξη κατά τον μήνα Ιανουάριο. Αν εντοπίσετε δυσκολίες στη χρήση ή προβλήματα, ενημερώστε μας στο info@cypsa.org.cy.