Εκδήλωση εορτασμού για τα 10 χρόνια του EuroPsy στην Κύπρο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ψυχολόγων Κύπρου και το Εθνική Επιτροπή του EuroPsy στην Κύπρο διοργανώνουν εορταστική εκδήλωση για τα 10 χρόνια από την έναρξη πιστοποίησης EuroPsy στην Κύπρο

24 Απριλίου 2024
Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΜΒΑ αμφιθέατρο Β223 (ΟΕΔ 01, όροφος -2)

05-04-2024 Επίσημη πρόσκληση
Ο ΣΨΚ, ως ο διαπιστευμένος εθνικός διαχειριστής του Ευρωπαϊκού Συστήματος Πιστοποίησης Ψυχολόγων EuroPsy της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων Ψυχολόγων (EFPA) στην Κύπρο,  έχει  τη χαρά και την τιμή να σας προσκαλούν την Τετάρτη, 24/04/2024 στις 5 μ.μ. (Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΜΒΑ αμφιθέατρο Β223 (ΟΕΔ 01, όροφος -2) για να γιορτάσετε μαζί μας τα 10 χρόνια από την έναρξη εφαρμογής του συστήματος EuroPsy στη χώρα μας.

Το EuroPsy ή Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Ψυχολογίας είναι ένα ευρωπαϊκό πρότυπο εκπαίδευσης, επαγγελματικής κατάρτισης και επάρκειας στην ψυχολογία που έχει θεσπιστεί από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Συλλόγων Ψυχολόγων (EFPA). Το Πιστοποιητικό EuroPsy παρουσιάζει ένα σημείο αναφοράς για την ανεξάρτητη άσκηση του επαγγέλματος του ψυχολόγου, το οποίο μπορεί να εκδοθεί σε έναν ψυχολόγο που έχει αποδείξει ότι πληροί αυτά τα πρότυπα. Μέσω του EuroPsy, η EFPA ενθαρρύνει και προωθεί τους ψυχολόγους να αποκτήσουν συνεχή και εξειδικευμένη εκπαίδευση σε όλη την Ευρώπη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στην κεντρική ιστοσελίδα του EuroPsy https://www.europsy.eu/ και στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ψυχολόγων Κύπρου  https://www.cypsa.org.cy/for-psychologists/europsy/

Η Εθνική Επιτροπή Κύπρου Απονομής του EuroPsy θεσπίστηκε από τον Σύνδεσμο Ψυχολόγων Κύπρου και εγκρίθηκε από την EFPA  πριν από μια δεκαετία με εντολή να ακολουθεί τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς λειτουργίας του EuroPsy και με δικαίωμα παραλαβής αιτήσεων για την απονομή του πιστοποιητικού από την EFPA.  Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το πλαίσιο του συστήματος του EuroPsy έχει αξιοποιηθεί ως πρότυπο σε τοπικό επίπεδο για την ανάπτυξη και ανέλιξη της ποιότητας των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και της επαγγελματική κατάρτισης των ψυχολόγων της χώρας μας.

Σε αυτό το σημαντικό ορόσημο της εφαρμογής της Ευρωπαϊκής πιστοποίησης στην Κύπρο, σας καλούμε να γιορτάσετε μαζί μας και με την Εθνική Επιτροπή Απονομής του EuroPsy του Συνδέσμου τα 10 χρόνια πορείας και συνολικής προσφοράς. Επίτιμος καλεσμένος και κύριος ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Prof. Dr. Conny H. Antoni, University of Trier (Germany), Chair of EFPA’s EuroPsy European Awarding Committee.  

Επισυνάπτεται πρόσκληση με περισσότερες πληροφορίες.

Παρακαλώ δηλώστε συμμετοχή μέχρι 19 Απριλίου 2024 στο https://forms.gle/7wUEV71X8QJfBLqv7 

15-03-20234 Save the Date!

Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτηθούν σύντομα!
Μέχρι τότε, stay tuned!

Η ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ψυχολόγων είναι υπό ενεργή ανάπτυξη κατά τον μήνα Ιανουάριο. Αν εντοπίσετε δυσκολίες στη χρήση ή προβλήματα, ενημερώστε μας στο info@cypsa.org.cy.