Υποστήριξη Εβδομάδας Ρευματικών Παθήσεων

Ο Σύνδεσμος Ψυχολόγων Κύπρου είναι για ακόμη μια χρονιά υποστηρικτής της Εβδομάδας Ρευματικών Παθήσεων, η οποία διοργανώνεται από τον Αντιρευματικό Σύνδεσμο Κύπρου στα πλαίσια υπηρεσιών στήριξης, εκπαίδευσης και διεκδίκησης δικαιωμάτων υπέρ των ασθενών με Ρευματικές και Μυοσκελετικές παθήσεις στην Κύπρο.

Η Εβδομάδα Ρευματικών Παθήσεων η οποία διοργανώνεται με σκοπό τη διαφώτιση και ενημέρωση του κοινού για τις Ρευματικές και Μυοσκελετικές παθήσεις, το έτος 2021 θα περιλαμβάνει και τα παιδικά ρευματικά νοσήματα και θα πραγματοποιηθεί στις 8-16 Μαΐου.

Οι δράσεις της Εβδομάδας Ρευματικών Παθήσεων 2021 θα πραγματοποιηθούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μέσω διαδικτύου, με πλήρη συμμόρφωση και σεβασμό στα περιοριστικά μέτρα που απαιτούνται για τον περιορισμό της πανδημίας, ενώ μία εκ των δράσεων με φυσική παρουσία, θα πραγματοποιηθεί αν και εφόσον το επιτρέπουν τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας.

Άλλες πληροφορίες εδώ.
Το άρθρο θα ανανεώνεται ανάλογα με υλικό.

Ενδεικτικό πρόγραμμα:

Η ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ψυχολόγων είναι υπό ενεργή ανάπτυξη κατά τον μήνα Ιανουάριο. Αν εντοπίσετε δυσκολίες στη χρήση ή προβλήματα, ενημερώστε μας στο info@cypsa.org.cy.