Υποστήριξη Εβδομάδας Ρευματικών Παθήσεων 2022

Ο Σύνδεσμος Ψυχολόγων Κύπρου είναι για ακόμη μια χρονιά υποστηρικτής της Εβδομάδας Ρευματικών Παθήσεων, η οποία διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Ρευματοπαθών Κύπρου στα πλαίσια υπηρεσιών στήριξης, εκπαίδευσης και διεκδίκησης δικαιωμάτων υπέρ των ασθενών με Ρευματικές και Μυοσκελετικές παθήσεις στην Κύπρο.

Στα πλαίσια υπηρεσιών στήριξης, εκπαίδευσης και διεκδίκησης δικαιωμάτων υπέρ των ασθενών με Ρευματικές και Μυοσκελετικές παθήσεις στην Κύπρο, ο Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου υπό το πρίσμα μίας εξελικτικής πορείας η οποία πρεσβεύει το όραμα, τις αξίες και τους στόχους του Συνδέσμου, το έτος 2022 επενδύει ουσιαστικά στην ανάδειξη των ρευματικών νοσημάτων.

Η Εβδομάδα Ρευματικών Παθήσεων που για 22 χρόνια διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο, φέτος θα διεξαχθεί από τις 6 μέχρι τις 14 Μαΐου με θέμα : «Τρόποι Ενδυνάμωσης για τα Άτομα με Ρευματικές Παθήσεις» και ΣΥΝΘΗΜΑ «Δες το αλλιώς». Σκοπός της, η διαφώτιση και ενημέρωση του κοινού και όλων των φορέων για τις Ρευματικές και Μυοσκελετικές παθήσεις.

Το άρθρο θα ανανεώνεται ανάλογα με υλικό.

Παραθέτουμε ακολούθως το γενικό πρόγραμμα της Εβδομάδας Ρευματικών Παθήσεων για το έτος 2022

* Πέμπτη 12 Μαΐου 2022, ώρα:18:00, Διαδικτυακή Προβολή Podcast από το ListenBlitz Entertainment website με θέμα: « Άντρες και το Ταμπού της Ινομυαλγίας». Η εκστρατεία Join Rheuma Kids έχει ξεκινήσει από τον Μάρτιο 2021 και αναδεικνύει τα Παιδικά και Νεανικά Ρευματικά Νοσήματα. Στα πλαίσια της Εβδομάδας Ρευματικών Παθήσεων συνεχίζεται η προσπάθεια του συνδέσμου για υλοποίηση της ανέγερσης του Πάρκου της Χαράς, που αφορά στην κατασκευή πάρκου με όργανα εκγύμνασης εξωτερικού χώρου για παιδιά με ρευματικά νοσήματα και κινητικές δυσκολίες. Η υλοποίηση του πάρκου βασίζεται στη λήψη εισφορών από το κοινό και τους χορηγούς έχοντας λάβει τη σχετική άδεια από το Υπουργείο Εσωτερικών.

* Σάββατο 14 Μαΐου 2022 – Την συνδιοργάνωση μιας επίδειξης μόδας – Fashion show με τον καταξιωμένο επαγγελματία στον χώρο του διεθνούς modeling τον κ. Αντρέα Φαλάς όπου στόχος είναι ένα ψυχαγωγικό απόγευμα για σύσφιξη σχέσεων μέσα από την μόδα. Θα είναι μια απογευματινή προς βραδινή εκδήλωση και τα έσοδα θα δοθούν στον Σύνδεσμο. Στο fashion show θα συμμετέχουν παιδιά και ενήλικες .

Η ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ψυχολόγων είναι υπό ενεργή ανάπτυξη κατά τον μήνα Ιανουάριο. Αν εντοπίσετε δυσκολίες στη χρήση ή προβλήματα, ενημερώστε μας στο info@cypsa.org.cy.