Υποστήριξη Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού

Για ακόμη μια χρονιά ο Σύνδεσμος Ψυχολόγων Κύπρου υποστηρίζει την εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού. Πιο κάτω μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις δράσεις.

Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού

03-09 Οκτωβρίου 2022

Η διοργάνωση, η οποία πραγματοποιείται για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην Κύπρο, στοχεύει στην ενημέρωση των παικτών και του κοινού ευρύτερα για την ασφαλή ενασχόληση με το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια. Μέσα από τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά  τη διάρκεια της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού, η ΕΑΣ επιχειρεί να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει και παράλληλα να εμπλέξει και να κινητοποιήσει το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο στην προσπάθεια προώθησης του Ασφαλούς Παιχνιδιού και προστασίας του κοινού από τις επιβλαβείς συνέπειες της ενασχόλησης με τα τυχερά παιχνίδια. Για να δείτε τη διοργάνωση των προηγούμενων ετών μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sgw.cy

Απώτερος στόχος είναι η καθιέρωση της εβδομάδας ως μια πλατφόρμα ενημέρωσης και εποικοδομητικού διαλόγου για το Ασφαλές Παιχνίδι, καθώς και μια συνέργεια μεταξύ των εμπλεκόμενων μερών του τομέα των τυχερών παιχνιδιών, εμπλέκοντας ένα ευρύ φάσμα της κοινωνίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες για το Ασφαλές Παιχνίδι μέσω της ιστοσελίδας www.safergambling.gov.cy, ενώ μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της Εβδομάδας μέσω της ιστοσελίδας www.sgw.cy και εδώ https://registrations.imhbusiness.com/event/5th-safer-gambling-conference/.

Η ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ψυχολόγων είναι υπό ενεργή ανάπτυξη κατά τον μήνα Ιανουάριο. Αν εντοπίσετε δυσκολίες στη χρήση ή προβλήματα, ενημερώστε μας στο info@cypsa.org.cy.