Τεχνολογικές Εφαρμογές του Νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”3.0.47″][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”3.0.47″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.0.47″ parallax=”off” parallax_method=”on”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”3.0.92″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat”]

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο:

«Τεχνολογικές εφαρμογές του νέου Ευρωπαικού κανονισμού προστασίας προσωπικών δεδομένων στον τομέα της ψυχολογίας»

Τρίτη 05/06/2018 από 15:00 – 18:00, Λευκωσία

Περιγραφή και Στόχοι:
Σε συνέχεια της ενημέρωσης που διεξήχθη από το Γραφείο Επιτρόπου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφορικά με τον νέο Ευρωπαικό κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων, θα διεξαχθεί μια πιο συγκεκριμένη διάλεξη σχετικά με τις πρακτικές εφαρμογές τεχνολογίας του, στον τομέα της ψυχολογίας. Κατά τη διάρκεια της διάλεξης, οι ομιλητές θα αναλύσουν και θα εξηγήσουν τις απαιτήσεις του κανονισμού όσον αφορά την τεχνολογία. Επίσης θα προτείνουν πρακτικά εργαλεία τεχνολογίας που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι επαγγελματίες του κλάδου για να ικανοποιήσουν τις αυξανόμενες ανάγκες προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Εκτός από τις παρουσιάσεις, στη διάλεξη θα αφιερωθεί αρκετός χρόνος για συζήτηση με τους παρευρισκόμενους. Στόχος της διάλεξης είναι να απαντηθούν ερωτήματα όπως:
• Είναι ασφαλή τα τεχνολογικά εργαλεία που χρησιμοποιώ;
• Πως μπορώ να ενισχύσω την ασφάλεια στην πρακτική μου;
• Τι προϋποθέτει η κρυπτογράφηση (encryption) και πως εφαρμόζεται;
• Τι αποτελεί προσωπικό δεδομένο και ποιος ο σωστός τρόπος φύλαξης και προστασίας.
• Πως μπορεί να βοηθήσει η τεχνολογία στην προστασία προσωπικών δεδομένων και στην ικανοποίηση του κανονισμού GDPR.

Εισηγητές:
• Σταυρίνος Κυριάκου (Partner Technology Strategist – Microsoft Cyprus)
• Γιώργος Αγαθαγγέλου (CEO – IBS CY)

Απευθύνεται ΜΟΝΟ σε μέλη του Συνδέσμου Ψυχολόγων Κύπρου
• Εγγεγραμμένοι Ειδικοί Ψυχολόγοι
• Μεταπτυχιακοί φοιτητές εφαρμοσμένων προγραμμάτων Ψυχολογίας

Συμμετοχή:
Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο secretary@cypsa.org.cy μέχρι 3 Ιουνίου 2018, αναφέροντας το ονοματεπώνυμο σας, την επαγγελματική σας ιδιότητα (εγγεγραμμένος ειδικός ψυχολόγος ή μεταπτυχιακός φοιτητής εφαρμοσμένου προγράμματος ψυχολογίας, μέλος ΣΨΚ (τακτικό ή μη τακτικό μέλος) και τηλέφωνο επικοινωνίας.

Χώρος: Λευκωσία. Θα σταλεί περαιτέρω ενημέρωση στους συμμετέχοντες.

 

 

πρόσκληση σε εικόνα

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Η ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ψυχολόγων είναι υπό ενεργή ανάπτυξη κατά τον μήνα Ιανουάριο. Αν εντοπίσετε δυσκολίες στη χρήση ή προβλήματα, ενημερώστε μας στο info@cypsa.org.cy.