Εργαστήριο “Αναβάθμισε τις Βασικές Δεξιότητες σου”, της Επιτροπής Φοιτητών

📍Η ανάπτυξη οριζόντιων δεξιοτήτων ή όπως αναφέρονται διεθνώς «soft skills» είναι υψηλής σημαντικότητας τόσο στη φοιτητική καθημερινότητα όσο και έπειτα στην αναζήτηση επαγγελματικών θέσεων.
📍Τα αποκαλούμενα «soft skills» δεν είναι παρά δεξιότητες που αναφέρονται στον συνδυασμό των διαπροσωπικών ικανοτήτων επικοινωνίας ενός ατόμου, των προσωπικών του πεποιθήσεων, της συνολικής προσέγγισης για την ζωή και την εργασία και των βασικών χαρακτηριστικών της προσωπικότητάς του.
📍Δεξιότητες όπως η επίλυση προβλημάτων, η προσαρμοστικότητα, ο αυτοέλεγχος και η συνθετική και κριτική σκέψη θεωρούνται σήμερα από τα βασικότερα συστατικά της ομάδας αυτής.
📍Βασικό τους χαρακτηριστικό είναι ότι μεταφέρονται από ένα οποιοδήποτε πλαίσιο σε ένα άλλο, προσωπικό, επαγγελματικό, κοινωνικό.
📍Στο εργαστήριο αυτό θα αναλύσουμε το πως μπορούμε να αναπτύξουμε με επάρκεια αυτές τις δεξιότητες καθώς και τις προκλήσεις που συναντάμε σήμερα σε διάφορα πλαίσια που τυγχάνουν εφαρμογής τους.

👉Σας περιμένουμε την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, στις 18:30, στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, Αίθουσα 113.

🗣Το εργαστήριο συντονίζει ο Δρ. Αντρέας Χατζηκυπριανού, Σχολικός, Κλινικός Ψυχολόγος

Για δηλώσεις συμμετοχής👇
https://rb.gy/kzpixy

Θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Facebook event εδώ.

Η ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ψυχολόγων είναι υπό ενεργή ανάπτυξη κατά τον μήνα Ιανουάριο. Αν εντοπίσετε δυσκολίες στη χρήση ή προβλήματα, ενημερώστε μας στο info@cypsa.org.cy.