Αναγνώριση τεράστιας συνεισφοράς Ιδρυτικού Μέλους της Επιτροπής EuroPsy

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Εθνική Επιτροπή Απονομής Κύπρου για το EuroPsy (Επιτροπή EuroPsy) είναι εξουσιοδοτημένη από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή Απονομής της EFPA να απονέμει τo Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Ψυχολόγων EuroPsy στην Κύπρο. 

Ιδρυτικό μέλος της Επιτροπής EuroPsy είναι η κ. Ελενα Ζαρούνα, Συμβουλευτική Ψυχολογος, η οποία υπηρέτησε εθελοντικά με αφοσίωση και ήθος την Επιτροπή από τη δημιουργία της για δύο (2) θητείες στο ρόλο της Ταμείας για επτά (7) συνεχόμενα χρόνια. Η κα Ζαρούνα αποδεσμεύεται από την Επιτροπή τον Δεκέμβριο του 2021. Η κ. Ζαρούνα είχε τεράστια συμβολή στη δημιουργία των συστημάτων διοίκησης και οικονομικής διαχείρισης της Επιτροπή και ομολογουμένως η αποχώρηση της αφήνει αναπλήρωτο κενό.

Ως ένδειξη αναγνώρισης της μεγάλης της συνεισφοράς, η Επιτροπή και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ψυχολόγων Κύπρου αποφάσισαν να τιμήσουν την κα Ζαρούνα, δημιουργώντας ένα πίνακα με ειδική αναφορά στα ιδρυτικά μέλη της Επιτροπής.

Ευχόμαστε στην κα Ζαρούνα κάθε επιτυχία στο έργο της.

Τέλος ανακοίνωσης.

Η ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ψυχολόγων είναι υπό ενεργή ανάπτυξη κατά τον μήνα Ιανουάριο. Αν εντοπίσετε δυσκολίες στη χρήση ή προβλήματα, ενημερώστε μας στο info@cypsa.org.cy.