Υποστήριξη Παγκόσμιας Ημέρας Ρευματοπαθειών

Για ακόμη μια χρονιά ο Σύνδεσμος Ψυχολόγων Κύπρου υποστηρίζει τις δράσεις του Συνδέσμου Ρευματοπαθείων Κύπρου.

Η 12η Οκτωβρίου καθιερώθηκε ως η «Παγκόσμια Ημέρα Ρευματοπαθειών» από το Διεθνή Οργανισμό Ρευματολογίας και Αρθρίτιδας το 1996 και τιμάται κάθε χρόνο με διάφορες ανά τον κόσμο εκδηλώσεις, με γνώμονα την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, των αρμόδιων φορέων και των ατόμων που έχουν διαγνωστεί με ρευματικές και μυοσκελετικές παθήσεις και των οικείων τους.

Η Ημέρα αυτή, σηματοδοτεί την παγκόσμια συλλογική προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής των Ρευματοπαθών και αποτελεί την ταυτόχρονη κορύφωση των διαφόρων εκδηλώσεων/δραστηριοτήτων που γίνονται κατά τη διάρκεια του χρόνου.

Ο Σύνδεσμος Ρευματοπαθών Κύπρου, διοργανώνει και φέτος εκστρατεία στήριξης προς τους Ρευματοπαθείς, μέσα από τις δράσεις «Φόρεσε με» και «Περπατώ για τους Ρευματοπαθείς» στις 9 και 12 Οκτωβρίου αντίστοιχα, προβάλλοντας έτσι την αξία της έγκαιρης διάγνωσης.

Καλούμε το κοινό να συμμετάσχει στις δράσεις μας στις 9 και 12 Οκτωβρίου, για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τα ρευματικά νοσήματα!
Επικοινωνιακό μήνυμα του Συνδέσμου μας, το «ΣΥμποΡΕΥοΜΑστε για μια καλύτερη ποιότητα ζωής»
Ακολουθεί το πρόγραμμα εκδηλώσεων:
9 Οκτωβρίου 2022
➢ Ενημερωτικό Περίπτερο στον πεζόδρομο, μπροστά από την Κεντρική Εξέδρα του Παραλιακού Μετώπου των Φοινικούδων στη Λάρνακα, από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 18:00 μ.μ.
➢ Η Διαχρονική εκδήλωση του ΣύΡεΚ, με τη συμβολική πορεία «Περπατώ με τους Ρευματοπαθείς» η οποία θα ξεκινήσει στις 10.30 π.μ., στο πεζόδρομο μπροστά από την Κεντρική Εξέδρα του Παραλιακού Μετώπου και κατά μήκος της παραλιακής οδού μέχρι και το Κάστρο.
Η όλη δράση είναι υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα.
12 Οκτωβρίου 2022
➢ Παγκύπρια εκστρατεία «Φόρεσε με», επώνυμοι, εταιρείες/καταστήματα και πολίτες θα φορέσουν τη φανέλα του Συνδέσμου μας, ως συμβολική ένδειξη στήριξης προς τους Ρευματοπαθείς, αναρτώντας σχετική φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σχετικές πληροφορίες θα αναρτώνται στις σελίδες μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ή εδώ.

Η ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ψυχολόγων είναι υπό ενεργή ανάπτυξη κατά τον μήνα Ιανουάριο. Αν εντοπίσετε δυσκολίες στη χρήση ή προβλήματα, ενημερώστε μας στο info@cypsa.org.cy.