Υποστήριξη Παγκόσμιας Ημέρας Ρευματοπαθειών

Για ακόμη μια χρονιά ο Σύνδεσμος Ψυχολόγων Κύπρου υποστηρίζει τις δράσεις του Συνδέσμου Ρευματοπαθείων Κύπρου.

Η 12η Οκτωβρίου καθιερώθηκε το 1996 από τον Διεθνή Οργανισμό Ρευματολογίας, ως η Παγκόσμια Ημέρα Ρευματοπαθειών και τιμάται κάθε χρόνο με διάφορες ανά τον κόσμο εκδηλώσεις, με κύριο σκοπό την ενημέρωση/ευαισθητοποίηση του κοινού, των ατόμων με ρευματικές παθήσεις και των αρμόδιων φορέων. Η ημέρα αυτή, σηματοδοτεί την παγκόσμια συλλογική προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής των Ρευματοπαθών και αποτελεί την ταυτόχρονη κορύφωση των διαφόρων εκδηλώσεων/δραστηριοτήτων που γίνονται κατά τη διάρκεια του χρόνου.

Στόχος του ΣυΡεΚ είναι η ανάδειξη της Παγκόσμιας Ημέρας Ρευματοπαθειών, 12 Οκτωβρίου 2023, μέσα από τις δράσεις, «Φόρεσε με», όπου το κοινό στις 12 Οκτωβρίου θα κληθεί να φορέσει φανέλες του Συνδέσμου ως ένδειξη στήριξης και «Περπατώ με τους Ρευματοπαθείς», στις 15 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 11.00 π.μ. στον πεζόδρομο του παραλιακού μετώπου των Φοινικούδων στη Λάρνακα, όπου το κοινό θα κληθεί να περπατήσει μαζί με τον Σύνδεσμο στη συμβολική πορεία, φορώντας την φανέλα του ΣύΡεΚ. Η τελετή εκκίνησης θα είναι μπροστά από την εξέδρα της παραλίας στις 10.30 π.μ.

Καλούμε το κοινό να συμμετάσχει στις δράσεις στις 12 και 15 Οκτωβρίου, για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τα ρευματικά νοσήματα!

Σχετικές πληροφορίες θα αναρτώνται στις σελίδες μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ή εδώ.

Ακολουθεί το πρόγραμμα εκδηλώσεων:

Στις 15 Οκτωβρίου ‘Περπατώ με τους Ρευματοπαθείς’.
Επί της ευκαιρίας της Παγκόσμιας Ημέρας Ρευματοπαθειών και με σύνθημα ‘’Φόρεσε με’’ στηρίξτε και εσείς τον Σύνδεσμο Ρευματοπαθών Κύπρου.
Φορέστε την φανέλα του ΣΥΡΕΚ και περπατήστε μαζί μας, στις 15 Οκτωβρίου, η ώρα 11:00 π.μ. στον
πεζόδρομο στις Φοινικο ύδες στη Λάρνακα, μπροστά από την κεντρική εξέδρα.
Η ώρα 1030 π.μ. θα γίνει χαιρετισμός από τον Δήμαρχο Λάρνακας.
Σας περιμένουμε!

Συμπορευόμαστε

ΣύΡεΚ

Η ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ψυχολόγων είναι υπό ενεργή ανάπτυξη κατά τον μήνα Ιανουάριο. Αν εντοπίσετε δυσκολίες στη χρήση ή προβλήματα, ενημερώστε μας στο info@cypsa.org.cy.