Συνάντηση μελών Κλάδου Σχολικής Ψυχολογίας του Συνδέσμου Ψυχολόγων Κύπρου

Ο Κλάδος Σχολικής Ψυχολογίς προσκαλεί Σχολικούς ψυχολόγους και φοιτητές του κλάδου, μέλη του Συνδέσμου, σε μια συνάντηση γνωριμίας, συζήτηση για ανάπτυξη του κλάδου και ενημέρωση για μελλοντικές δράσεις

26|06|2024

Χώρος: Γρανάζι, Λεωφόρος Αγίων Ομολογητών 14, Λευκωσία, 1080

Επικοινωνία: school@cypsa.org.cy

28-06-2024 Απολογισμός συνάντησης

Την Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024, ο Κλάδος Σχολικής Ψυχολογίας πραγματοποίησε συνάντηση γνωριμίας στην οποία προσκάλεσε σχολικούς ψυχολόγους και φοιτητές του κλάδου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι συνάδελφοι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την ανάπτυξη του κλάδου αλλά και εισηγήσεις προς υλοποίηση για τον Κλάδο Σχολικής Ψυχολογίας.

Επιπλέον, οι συντονίστριες του κλάδου παρείχαν ενημέρωση για τις μελλοντικές δράσεις και πρωτοβουλίες που προγραμματίζονται, με στόχο την προώθηση της επαγγελματικής ανάπτυξης και την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των μελών του Συνδέσμου. Οι παρευρισκόμενες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και συμμετείχαν ενεργά στις συζητήσεις, προσφέροντας πολύτιμες ιδέες και προτάσεις.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση για περαιτέρω συνεργασία και επικοινωνία, καθώς και με τη δέσμευση για την πραγματοποίηση νέων συναντήσεων και εκδηλώσεων στο προσεχές μέλλον.

Η ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ψυχολόγων είναι υπό ενεργή ανάπτυξη κατά τον μήνα Ιανουάριο. Αν εντοπίσετε δυσκολίες στη χρήση ή προβλήματα, ενημερώστε μας στο info@cypsa.org.cy.