Σεμινάριο: “Οικογένειες εφήβων – Κοντά και μακριά σχετιζόμαστε”, του Κλάδου Σχολικής Ψυχολογίας

*** ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 25|05|2023: ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ***

Σάββατο 27|05|2023 9:30-11:30

Πανεπιστήμιο Κύπρου, Αγλαντζιά, Λευκωσία, ΧΩΔ 01, Αίθουσα 002

Ο Κλάδος Σχολικής Ψυχολογίας του Συνδέσμου Ψυχολόγων Κύπρου, διοργανώνει σεμινάριο με τίτλο «Οικογένειες Εφήβων – Κοντά και Μακριά Σχετιζόμαστε»

με εισηγήτρια την Εκπαιδευτική Ψυχολόγο Δρ. Νάσια Τριγωνάκη.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27/05/2023 και υπολογίζεται να έχει συνολική διάρκεια 2 ώρες. Το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν ειδικοί ψυχολόγοι από εφαρμοσμένους κλάδους, όπως Σχολικής Ψυχολογίας, Κλινικής Ψυχολογίας, Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και φοιτητές αυτών των εφαρμοσμένων μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

Περιγραφή:

Η εν λόγω εισήγηση πραγματεύεται διάφορες δυσκολίες που αναπτύσσονται εντός των οικογενειακών συστημάτων, τις αιτίες των συγκρούσεων, όπως επίσης μεθόδους παρέμβασης μέσα από το ρόλο του Σχολικού Ψυχολόγου και βάσει της συστημικής θεώρησης.

Εισηγήτρια: Δρ. Νάσια Τριγωνάκη, Εκπαιδευτική Ψυχολόγος, Υπηρεσία Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας, Υπουργείο Παιδείας.

H Νάσια Τριγωνάκη είναι κάτοχος Διδακτορικού τίτλου στην Σχολική Ψυχολογία και εργάζεται τα τελευταία 20 χρόνια στην Υπηρεσία Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας του Υπουργείου Παιδείας. Είναι εγγεγραμμένο μέλος του επαγγελματικού μητρώου σχολικών ψυχολόγων Κύπρου και κάτοχος άδειας άσκησης επαγγέλματος στην Κύπρο και στην Ελλάδα. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία και μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ψυχοθεραπευτών καθώς και μέλος του Ευρωπαϊκού Συλλόγου Οικογενειακών Θεραπευτών. Έχει εκπαιδευτεί στην Συμβουλευτική Πένθους καθώς επίσης και στη Συμβουλευτική Παιδιών και Εφήβων. Στο παρόν στάδιο ολοκληρώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση Παιδιών και Εφήβων. Γράφει άρθρα σε εφημερίδες, κάνει παρουσιάσεις σε γονείς και εκπαιδευτικούς, είναι μέλος της Παγκύπριας Σχολής Γονέων και επίτιμη επόπτρια μεταπτυχιακών φοιτητών στο πρόγραμμα Σχολικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Χώρος: Πανεπιστήμιο Κύπρου, Αγλαντζιά, Λευκωσία, ΧΩΔ 01, Αίθουσα 002

Κόστος:

Μέλη του ΣΨΚ: 25 ευρώ

Μη μέλη του ΣΨΚ: 35 ευρώ

Φοιτητές (Μέλη του ΣΨΚ και Μη μέλη του ΣΨΚ): 15 ευρώ

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης από το Σύνδεσμο Ψυχολόγων Κύπρου.

Εγγραφή

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 24/05/2023, αποστέλλοντας την αίτηση και την απόδειξη εγγραφής σας στο school@cypsa.org.cy.

Οι πληρωμές μπορούν να γίνονται

  • με πιστωτική κάρτα (μέσω PayPal)**
  • με κατάθεση στο τραπεζικό λογαριασμό του Συνδέσμου Ψυχολόγων Κύπρου

Bank of Cyprus Account Name: SYNDESMOS PSYCHOLOGON KYPROY
Account Number: 357013709268
SWIFT BIC: BCYPCY2N
IBAN: CY74002001950000357013709268

Πρόγραμμα Σεμιναρίου:

9:00-9:30Εγγραφές και Καφές
9:30-11:00Σεμινάριο
11:00-11:30Συζήτηση

Η ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ψυχολόγων είναι υπό ενεργή ανάπτυξη κατά τον μήνα Ιανουάριο. Αν εντοπίσετε δυσκολίες στη χρήση ή προβλήματα, ενημερώστε μας στο info@cypsa.org.cy.