Νέα τοπική συνεργασία του Συνδέσμου Ψυχολόγων Κύπρου

Μια νέα τοπική συνεργασία για τον Σύνδεσμο Ψυχολόγων Κύπρου με το Nutritionandhealth.care, με στόχο την ενημέρωση του κοινού για την επιστήμη της ψυχολογίας. Η συνεργασία αφορά μόνο τα μέλη μας!

Η ιστοσελίδα nutritionandhealth.care δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό να δώσει την πλήρη και έγκαιρη ενημέρωση όσον αφορά τη διατροφή και την υγεία.

Η διατροφή καθορίζει την υγεία που επιθυμούμε να έχουμε. Οπόταν σε αυτή την ιστοσελίδα θα υπάρχουν θέματα που αφορούν τη διατροφή, την υγεία και τη ψυχολογία. 

Τα podcasts του nutritionandhealth.care θα στοχεύουν στην ενημέρωση του κοινού από γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, από επώνυμους και μη, που μέσα από τη δική τους έρευνα ή από τα δικά τους βιώματα θα μας μεταδώσουν την πληροφόρηση για να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε καλύτερες πρακτικές στη ζωή μας. 

Οι κατηγορίες του nutritionandhealth.care θα καλύψουν όλα όσα αφορούν τη διατροφή και την υγεία. Θα υπάρχουν:

– Αρθρογραφία από γιατρούς και ειδικούς επιστήμονες από την Κύπρο και την Ελλάδα.

– Άμεση και έγκαιρη ενημέρωση για τη διατροφή, την υγεία και τη ψυχολογία.

– Προβολή ιατρικών ερευνών 

– Podcasts, προβολή από την ιστοσελίδα μας (θα υπάρχει αρχείο με τις συνεντεύξεις) και στο κανάλι μας στο YouTube με την ονομασία nutritionandhealthcare, όπου κάθε Παρασκευή στις 4 το απόγευμα θα προβάλλεται και μία νέα συνέντευξη. 

– To ευρετήριο γιατρών από την Κύπρο και την Ελλάδα στην κατηγορία “Βρες τον Γιατρό σου”

– Θα υπάρχει δυνατότητα στο κοινό να συμμετέχει στέλνοντας τα ερωτήματα του στο “Ρώτησε να μάθεις”, κάθε Πέμπτη ένας γιατρός από το nutritionandhealth.care θα δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα του κοινού. Θα υπάρχει αρχείο που θα προβάλλονται τα ερωτήματα και οι απαντήσεις χωρίς να εμφανίζονται ονόματα ερωτηθέντων. 

Για περισσότερες πληροφορίες, γίνε μέλος και ακολούθησε τα ενημερωτικά δελτία μας μόνο για μέλη!

Η ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ψυχολόγων είναι υπό ενεργή ανάπτυξη κατά τον μήνα Ιανουάριο. Αν εντοπίσετε δυσκολίες στη χρήση ή προβλήματα, ενημερώστε μας στο info@cypsa.org.cy.